Észrevételek javítások
|
|
kaqkk | Dátum: Csütörtök, 2014-02-06, 7:33 PM | Üzenet # 1 |
K. F .Gy Kaqkk
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 440
Állapot: Offline
| Az oldal nemrég indult , hibák "bugok" akadhatnak benne . Kérek mindenkit jelezze ha valami hibát talált hogy javíthassuk szebbíthessük az oldalt
Az amatőr nem azért amatőr mert nem profi ,hanem azért mert ő kedvtelésből csinálja azt amit a profi pénzért munkaidőben ...
|
|
| |
alanyal | Dátum: Csütörtök, 2014-10-09, 7:29 AM | Üzenet # 2 |
Segéd honvéd
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 79
| Szia Kaqkk!
SZERINTEM
A főoldalon baloldali honlap-menüt felülre kellene tenni. Bal szélére a kapcsolásokat, cikkeket (ha elég sok összejönakkor rendszerbe foglalni, ha nem akarod a főoldalt görgetősre), és onnan a belépés a témára. A mostani állapot szerint elég mélyen vannak a fórumtémák és cikkek. De ez csak az én véleményem! Esetleg a betűméret, megtarthatná a beállított méretet.
Üdv Alanyal
Az üzenetet módosította: alanyal - Csütörtök, 2014-10-09, 7:31 AM |
|
| |
kaqkk | Dátum: Kedd, 2014-10-14, 3:55 PM | Üzenet # 3 |
K. F .Gy Kaqkk
| Szerintem amíg a felhasználók száma nem ugrik meg nem változtatok rajta . Amikor már bérelni kell tárhelyet , felveszek egy rendszergazdát aki majd rendezgeti az oldalt .
Az amatőr nem azért amatőr mert nem profi ,hanem azért mert ő kedvtelésből csinálja azt amit a profi pénzért munkaidőben ...
|
|
| |
Doncso | Dátum: Hétfő, 2014-11-17, 7:10 PM | Üzenet # 4 |
Alsegéd honvéd
Üzenetek: 24
| Nekem is lenne egy észrevételem. Amikor privát üzit irok, esetleg nem lehetne kikapcsolni a chapca-t ? Engem nagyon zavar. Lenne még egy javaslatom. Nekem a videóim videa.hu-n vannak, ezt sajnos nem tudom beilleszteni mint youtube-os videó, a videó beillesztése-gombbal. Olyat esetleg nem lehetne, hogy bármilyen videó beillesztése? Most csak direkt linket tudtam betenni a hozzászólásomba.
Ha minden jó és mégsem jó.............akkor valami nem jó.
Az üzenetet módosította: Doncso - Hétfő, 2014-11-17, 7:25 PM |
|
| |
kaqkk | Dátum: Kedd, 2014-11-18, 5:06 PM | Üzenet # 5 |
K. F .Gy Kaqkk
| A videó linkeléssel kapcsolatos kérésed elméletileg megoldást nyert , de a chapcha-t nem sikerült "eltávolítanom"
|
|
| |
Doncso | Dátum: Kedd, 2014-11-18, 7:28 PM | Üzenet # 6 |
Alsegéd honvéd
| Köszi. Legközelebb kipróbálom. Kár, hogy ott a chapca, nagyon zavaró, hogy egy privát üzenetnél is használni kell. De miért van ott nem értem?
|
|
| |
kaqkk | Dátum: Szerda, 2014-11-26, 4:41 PM | Üzenet # 7 |
K. F .Gy Kaqkk
| Doncso, A "kapcsa" azért van ott mert a szerkesztőben nem találom hol lehet kikapcsolni.... :'(
|
|
| |
kaqkk | Dátum: Szerda, 2014-11-26, 4:43 PM | Üzenet # 8 |
K. F .Gy Kaqkk
| Kinek mi a véleménye az új arculatról ? A kengyelfutó vissza fog kerülni a fejlécre ..
|
|
| |
Doncso | Dátum: Péntek, 2014-11-28, 8:00 AM | Üzenet # 9 |
Alsegéd honvéd
| Nekem tetszik. Barátságosabb a felület.
|
|
| |
kaqkk | Dátum: Csütörtök, 2016-05-12, 4:01 AM | Üzenet # 10 |
K. F .Gy Kaqkk
|
|
|
| |